Vanaf januari 2022 zijn we elke zondag op tv

Vanaf dit jaar is Pointer te zien op zondagavond om 22:10 uur op NPO 2. Onze wekelijkse uitzending gaat dus van de maandag- naar de zondagavond. Op 9 januari wordt de eerste uitzending op dit nieuwe tijdstip gepresenteerd door Anna Grimbrère en Teun van de Keuken. Vanaf eind februari zal een nieuwe presentator zich aan hun team toevoegen.

“We zijn ontzettend blij met de verhuizing naar dit uitzendtijdstip. We gaan dit jaar nog diepgaander onderzoek doen binnen de huidige thema’s waaraan onze journalisten al geruime tijd werken”, zegt René Sommer, eindredacteur van Pointer. Belangrijke dossiers zijn onder andere Vet (ongezonde voedselomgeving), Klimaatconflict in de polder, Gevecht om de Grond, Heel Holland Zakt en Woonproblemen. Daarnaast worden er nieuwe dossiers geopend zoals bijvoorbeeld over de visserij.

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.