De afwikkeling van de waterschade heeft in Limburg voor veel ellende gezorgd. Twee jaar na de watersnood zitten veel Limburgers nog met een financieel gat van vaak duizenden of tienduizenden euro’s, constateert de onderzoeksredactie van De Limburger. De uitspraken van menig bewindspersoon wekten de indruk dat Limburgers ruimhartig gecompenseerd zouden worden. Dat bleek niet het geval.

Heeft u zelf schade (gehad)? Kent u mensen die nog altijd in de problemen zitten? Meld dit dan op www.delimburger.nl/dewaterschuld.

Pointer Regio: de ramp na de ramp

ReportersNL

ReportersNL: bestuurlijke chaos in Limburg tijdens overstroming

Makers

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.