Ruim een jaar geleden overstroomden grote delen van de provincie Limburg. De schade was enorm en de angst zit er nog altijd goed in. Wat ging er allemaal mis en zijn er in de tussentijd genoeg maatregelen genomen. Voor de eerste aflevering van de ReportersNL-zomerserie over water in Nederland gaan we naar de gemeente Meerssen waar zich een stille ramp voltrok. We spreken met bewoners, een verslaggever van dagblad De Limburger en het Waterschap.

ReportersNL zomerserie deel 1: Meerssen, een jaar na de ramp

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.