Nu elektrische auto’s goedkoper worden en steeds langer achter elkaar kunnen rijden, verwachten experts een enorme toename in verkopen de komende vier jaar. Toch heeft tweederde van de gemeenten geen beleid voor elektrisch rijden. Is Nederland wel klaar voor de explosieve groei die ons te wachten staat? De Vereniging van Elektrische Rijders deed er onderzoek naar en bestuurslid Maarten van Biezen was woensdag 7 maart te gast in Spraakmakers.

Waarom elektrisch rijden voor veel gemeenten nog toekomstmuziek is

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.