25 maart 2020

Oproep: Hoe bevalt het thuiswerken? Deel je ervaringen en maak een video

Bekijk meer artikelen over: Werk en geld Bekijk meer artikelen over: Ziek door werk

Massa’s mensen werken vanwege het coronavirus thuis. Hoe bevalt dat? Ben je het zat of is het juist een enorme verbetering? We willen het graag van je horen!

Twee weken geleden wisten we van niets en nu is het het nieuwe normaal: thuiswerken. Iedereen zal het anders ervaren. De één zit in de stad drie hoog achter met twee kinderen, de volgende woont landelijk met een tuin en de derde zit alleen. De één kan fulltime doorwerken omdat de partner niet hoeft te werken, terwijl de ander aan de keukentafel onderhandelt over werktijden. De één is zzp’er en ontwikkelt nieuwe manieren van werken op afstand, terwijl de ander niet vanuit huis kán werken en dus weinig om handen heeft. Hoe is dat bij jou?

Wat misschien ook verandert: hoe ga je om met je baas? Is het vervelender dan toen je hem of haar elke dag zag? Leidt de afstand tot meer controle? Of blijkt je baas ineens veel menselijker, nu je hem of haar ineens tijdens je skypegesprek met een klein kind op schoot ziet? 

Wij willen graag van jullie weten wat jullie hiervan vinden. Is het afschuwelijk, of hoop je dat thuiswerken het nieuwe normaal wordt. We horen het graag van je. En dat mag ook met een video. Vertel hoe je thuis werkt, wat wel en niet leuk is en hoe je de toekomst van het werken ziet. Mogelijk gebruiken we het dan in onze uitzending.