Het woningtekort is in de afgelopen twintig jaar nog nooit zo groot geweest als nu, stelt Peter Boelhouwer, woningmarktexpert bij de TU Delft. Maar hoe nijpend is de situatie? Grote kans dat als je niet actief een woning zoekt, je dat niet weet. Daarom deze tool.

Ervaar hoe het is om nu een woning te zoeken met een modaal inkomen. Kies of je het pad wil bewandelen van een vrijgezel of een stel. En ontdek wat je opties zijn in Nijmegen,  buiten de Randstad de stad waar het woningtekort het grootst is. We kijken naar je opties in de sociale huur, particuliere huur en op de koopmarkt en laten je zien met welke obstakels je te maken krijgt.

Ervaar hoe het is om nu een woning te zoeken met een modaal inkomen. Kies of je het pad wil bewandelen van een vrijgezel of een stel. En ontdek wat je opties zijn in Nijmegen, buiten de Randstad de stad waar het woningtekort het grootst is. We kijken naar je opties in de sociale huur, particuliere huur en op de koopmarkt en laten je zien met welke obstakels je te maken krijgt.

knd-app

Makers

Journalist en online coördinator