Grensoverschrijdend gedrag

Voor dit onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag in de klassieke muziekwereld zijn we op zoek naar ervaringen van musici. Denk aan ongepaste opmerkingen, aanrakingen, kleineren of intimidatie tijdens de studie aan het conservatorium of in koren en orkesten. Daarbij gaat het ons niet om ’naming and shaming’, maar om het blootleggen van structuren die ervoor zorgen dat vrouwelijke musici met deze situaties worden geconfronteerd. Heb je zelf iets meegemaakt of zag je het gebeuren? Laat het ons weten en tip ons.

Verkenning Research Opnames Uitzending

Oproep

Ervaringen gezocht van musici (of omstanders)

Deel jouw verhaal

Makers

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.