Pointer pop-up redactieleden Hans van Dijk en Pim Peterse zijn te gast in de talkshow van RTVeen - Stichting Streekomroep Radio Televisie Veenkoloniën.  We zijn te gast in Stadskanaal dat ligt in het centrum van de Veenkoloniën. We organiseren onderzoekstafels op zaterdagochtend waar we onderzoek doen naar de  gezondheidskloof: hoe kan het dat de bewoners in de Veenkoloniën gemiddeld zeven jaar korter leven. Wat is daar de oorzaak van en zijn er ook oplossingen? Presentator Rutger Breider wil graag weten wat we in Emmen doen.

Ook maakte RTV1 een korte sfeerimpressie van de Pointer pop-up in Emmen.

KRO-NCRV Programma Pointer verzamelt verhalen over de Veenkoloniën

Makers

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.