Pointer heeft vanaf dit najaar een nieuw gezicht. Marijn Frank wordt naast Anna Gimbrère en Teun van de Keuken het gezicht van Pointer op tv. In haar eerste uitzending duikt ze in het kanaaldrama in Twente, dat ook wel het “Tweede Groningen” wordt genoemd.  

Marijn Frank is presentator, documentairemaker en een van de verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde. Eerder presenteerde ze programma’s als De Rekenkamer, een programma over de jaren ’90’ en De Prijsvechter. Naast dat Marijn presenteert, maakt ze ook documentaires. Zo maakte ze de documentaires Slagershart (2017), Vleesverlangen (2015) en Bente’s stem (2012). In 2007 won ze de Tuschinski Film Award won tijdens het Nederlands Film Festival, met haar documentaire Pappa is weg. Haar meest recente documentaire is Overgave (2022), die wordt 17 oktober uitgezonden op NPO2.

Marijn Frank: “Ik kijk er enorm naar uit om voor Pointer aan de slag te gaan. Het is een eer om het ijzersterke team van Pointer te versterken, en mee te werken aan het blootleggen van misstanden en kwesties die nu spelen in de samenleving.”

Meike Huber, eindredacteur Pointer: “Met Marijn hebben we een ervaren presentatrice in huis gehaald. Ze is betrokken en empathisch van aard, tegelijk is ze zeer doortastend. Marijn laat niet snel los; precies wat nodig is bij Pointer. We verheugen ons enorm op de samenwerking”.

Samen komen we verder

Ons onderzoek begint bij jou. Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Heb jij een tip of ervaring die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Documentatie uploaden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record.