Pointer pop-up Leeuwarden

Vanaf 14 februari doet de Pointer pop-up-redactie, samen met journalisten van de Leeuwarder Courant, voor een maand onderzoek in Leeuwarden naar kwesties die spelen in deze regio. Loop je ergens in vast en wil je dat onze journalisten onderzoek doen naar jouw ervaring? Stuur je tip in via deze site of stuur een e-mail naar pointer@kro-ncrv.nl  Vanaf 14 februari zijn we in het centrum van Leeuwarden, Wirdumerdijk 39 aanwezig van woensdag tot en met zaterdag aanwezig van 10:00-18:00 uur.

Tip ons

Loop je ergens tegenaan of wil je een misstand aankaarten? Kom langs in de pop-up voor een luisterend oor en een goede kop koffie. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je verhaal en je hoeft ook niet meteen op camera. Wil je liever digitaal een tip insturen? Dat kan ook:

Tip ons!

Agenda

Meet-up dinsdag 13 februari (avond)

Onderzoekstafel 17 februari: Luchtmachtbasis Leeuwarden
Onderzoekstafel 23 februari:
Onderzoekstafel 2 maart:
Onderzoekstafel 9 maart:

Radio-uitzendingen op zaterdag 24 februari en 9 maart 14:30 uur
Einduitzending (live talkshow) 23 maart

Leeuwarden agenda

Wil je op de hoogte blijven van dit onderzoek?

Elke week sturen we je onderzoeksverhalen, tips van de redactie, en verhalen die je nog van ons kan verwachten.

Meer over dit onderzoek

Weidevogel
| Artikel

Weidevogelparadijs onder druk: kun je een Grutto verhuizen?

Op onze pop-up redactie in Leeuwarden maakt de bescherming van weidevogels de tongen los. Het aantal weidevogels holt achteruit en dat is slecht nieuws voor de biodiversiteit.

Meet up: Burger in de knel
| Artikel

Waarom Freek Vonk zich vaker door een scholekster zou moeten laten bijten

"Ah daar zijn de spandoeken al! Nee, niet nu al!” Weidevogels en woningkrapte maakten dinsdagavond de tongen los bij de aftrap van de Pointer-inloopredactie in Leeuwarden.

Weidevogels
| Radio-uitzending

Pointer pop-up: moeten weidevogels wijken voor woningen?

Het gaat nog steeds niet goed met de weidevogels in Friesland. Terwijl de provincie veel geld investeert om weidevogels een beter leefgebied te geven.

Pointer Pop-up Leeuwarden
| Artikel

Pointer Pop-up redactie doet onderzoek in Leeuwarden

Klopt het idee dat de randstad veel investeringen krijgt, terwijl de regio er bekaaid vanaf komt? Onze pop-up redactie onderzoekt welke kwesties er in Friesland spelen.

Makers