Deel jouw verhaal met ons
Deel jouw ervaring

Veel van onze onderzoeken beginnen bij jullie. Heb je zelf een tip of ervaring die je met ons wil delen? Iets waar we in zouden moeten duiken? Laat het ons weten.

Kies onderzoek Deel je ervaring Aanvullende documentatie Persoonlijke gegevens

Over welk onderzoek wil je iets kwijt?

Als we het onderwerp weten, kunnen we je meteen tonen of er al een onderzoek naar dit onderwerp loopt. Staat je onderwerp er niet bij? Kies dan 'Ander onderwerp'
Onderzoek

Wat is jouw concrete ervaring?

Als we dit weten kunnen we jouw verhaal in de juiste context plaatsen. We gaan altijd vertrouwelijk met je informatie om.

Heb je aanvullende documentatie?

We zijn erg blij met documenten die je verhaal ondersteunen.
Bestand(en) toevoegen

We zullen nooit je naam publiceren zonder toestemming.
Mochten we aan de slag gaan met je tip dan kunnen we contact met je opnemen.

Bedankt, je tip is verstuurd

Wat gebeurt er nu met mijn tip?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het tipformulier in te vullen. Je tip is verstuurd naar de redacteur van het onderzoek. Wij publiceren niets met naam en toenaam zonder contact met je op te nemen. Soms krijgen we zoveel tips binnen dat het ons helaas niet lukt om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. We vragen je begrip hiervoor. 

Benieuwd naar de impact van eerdere tips?

Van kamervragen tot petities en maatschappelijk debat: samen met jou pakken we systemisch falen en onrecht aan. Benieuwd naar de impact van eerdere onderzoeken en ingezonden tips? Bekijk dan nu ons track record:

Dit hebben jullie inzendingen ons opgeleverd

Ons onderzoek begint bij jou

Pointer is het plaform voor onderzoeksjounalistiek van KRO-NCRV op tv, radio en online. We houden je scherp en pakken de kwesties van nu aan. Dit doen we met de nieuwste methoden en de meest ervaren journalisten, en we zijn altijd transparant over onze aanpak.

Meer over Pointer